Single Service

Selvstændig grafiker/illustrator med ben i næsen …
(… og krudt i r....!)

Lad mig sammen med jer løse jeres grafiske/marketing opgaver på den mest effektive måde, uden I skal bruge lidt for store og måske også lidt for dyre reklamebureauer, hvor I forsvinder i mængden af kunder. Hos mig er du altid sikker på, at være verdens midtpunkt! Det er mig, der tager telefonen. Svarer på din mail. Løser din opgave. Og jeg glemmer dig ikke! Jeg løser alle opgaver fra visitkort til giga-bannere … og midt imellem er der produktion af brochurer, plakater, annoncer, web-designs, messematerialer, bil-deko’er. 

 

Freelance grafiker

Eller hvis der i en spidsbelastning er brug for ekstra kræfter, uden at skulle fastansætte en grafiker, så rykker jeg gerne ud til jer eller løser opgaverne fra mit eget kontor.

 

Illustrator

Når hobby og arbejde går op i en højere enhed! Jeg elsker ganske enkelt at lave illustrationer. Som en del af dit logo, til brochurer, skilte, folie … you name it!


Og i modsætning til mange andre, så virker min computer også uden for normale arbejdstider – mit succeskriterie er at løse opgaverne til kundens tilfredshed!!

„Dygtig, sjov, skør, kreativ grafiker og skal jeg give hende stjerner, så bliver det 5 store stjerner!“

Jens Elling

Christina har jeg brugt som fast grafiker siden primo 2018. Christina er lydhør overfor mine ønsker og alsidig i sin udførsel. Den første opgave, husker jeg var lidt diffus i min formulering, og alligevel sad den lige i skabet første gang. Christina løser alle opgaver hurtigt og lige i øjet. Jeg er yderst tilfreds og anbefaler altid andre at tage en snak med Christina, hvis de mangler en grafiker.

Vibeke Fraling / Qigong Academy

Christinas energi smitter af, når man snakker med hende. Hun har en fantastisk evne til at omsætte de input, man giver, til et kreativt output. Hun ramte med det samme, det, jeg ikke selv vidste, jeg ledte efter, da jeg bad hende lave et logo til mit rejsebureau. Jeg havde et navn til mit firma, og hun gjorde det visuelt. Nem at samarbejde med, og altid hurtig til at svare.

Lene Kjær / Afd. leder i Snurretoppen

Mine erfaringer

Jeg garantere for høj kvalitet af illustrationer, da dette er mit livsværk og drømme arbejde. Flere ville kalde mig en illustrations "nørd".

Vi brænder for at lave unikt indhold, der får jeres virksomhed til at have en stærk marketings position.

Jeg følger de fremsatte krav fra vores kunder til punktet og prikke, da vi ikke vil have at vores kunder skal vente og måske miste vigtig tid.

01.
Konsultation

Jeg arbejder med mine kunder i alle faser af deres projekter. Det første vi laver er en konsultation, hvor vi gennemgår arbejdsopgaver.

02.
Udvikling

Imens jeg arbejder på dit projekt kommer jeg med flere forskellige idéer og muligheder for at forbedre jeres projekt.

03.
Web-Design

Jeg tilbyder unikke betagende web designs og kreative løsninger, der hele tiden har fokus på kundens prioriteter.

04.
Support

Jeg tilbyder vores kunder fuld support service, for at hjælpe dem med de spørgsmål i nu har gennem processen.