|
Grafikeren Selv

„Jeg er godt opdraget. I hvert fald, når det kommer til det faglige!“

// Christina Agergaard

Freelance grafiker i Danmark

Jeg er godt opdraget. I hvert fald, når det kommer til det faglige! Jeg var grafiker elev på et reklamebureau i København, hvor jeg – til trods for at jeg var eneste pige – formåede ikke at blive overtalt til at lave kaffen til drengene på bureauet. Jeg har siden da været ansat på andre bureauer, et trykkeri og som inhouse grafiker, og den kombination har givet mig en solid ballast, der gør mig i stand til at løse alle opgaver fra visitkort til giga-bannere … og midt imellem er der produktion af brochurer, plakater, annoncer, web-designs, messematerialer, bil-deko’er og meget, meget mere. Så hvis du ønsker at ansætte en uafhængig grafiker i DK, kan du altid kontakte mig og lave en aftale. 

Fysisk har jeg bevæget mig fra København til Odense. Undervejs har jeg fået ikke blot erfaring men også et stort og stærkt netværk af kreative hoveder, trykkerier og alt hvad mit hjerte ellers kan begære, hvis jeg får brug for sparring i mit arbejde. Så hvad venter du på? Få en kreativ og unik grafisk artist i Danmark lige her.

Selvstændig er ikke kun overskriften i mit private liv men også i min virksomhed. Jeg elsker selv at være ansvarlig for den tætte kontakt til kunder og leverandører. At vide, at der ikke er andre end mig, der får løst opgaven. Og det er en stor tilfredsstillelse for mig at følge opgaven hele vejen til døren. Hos mig er det ikke tom snak: Alle kunder er hver især den vigtigste for mig!!