|
Kunderne siger

Kunderne siger ...

Christina har jeg brugt som fast grafiker siden primo 2018. Christina er lydhør overfor mine ønsker og alsidig i sin udførsel. Den første opgave, husker jeg var lidt diffus i min formulering, og alligevel sad den lige i skabet første gang. Christina løser alle opgaver hurtigt og lige i øjet. Jeg er yderst tilfreds og anbefaler altid andre at tage en snak med Christina, hvis de mangler en grafiker.

Vibeke Fraling / Qigong Academy

Da jeg som nyslået selvstændig skulle bruge et logo, uden selv at have den mindste smule forstand herpå, kontaktede jeg forskellige grafikere for at få bud og vejledning. Christina Agergaard var en af dem, og der var ikke tvivl i mit sind, at det skulle være hende. Christina fangede med det samme min ‘stemme’ og fik lavet det helt rigtige logo, som jeg er mere end tilfreds med – faktisk er jeg ovenud begejstret! Udover at designe logoet og levere det i alle de fil-typer, jeg ikke har forstand på, men brug for, har Christina også kunne guide og hjælpe videre, når jeg har haft brug for hjælp til at finde trykkere m.v. Nem at få fat på, hurtig til at svare og leverer til tiden.

Dygtig, kreativ og professionel. Og samtidig så behageligt et bekendtskab, at man får lyst til at hænge ud med hende. Jeg giver Christina Agergaard min absolut bedste anbefaling!

Charlotte Austed / Rumours

Christinas energi smitter af, når man snakker med hende. Hun har en fantastisk evne til at omsætte de input, man giver, til et kreativt output. Hun ramte med det samme, det, jeg ikke selv vidste, jeg ledte efter, da jeg bad hende lave et logo til mit rejsebureau. Jeg havde et navn til mit firma, og hun gjorde det visuelt. Nem at samarbejde med, og altid hurtig til at svare.

Lene Kjær / Afd. leder i Snurretoppen

Christina er lydhør. Hun hører også det, man ikke selv ved at man siger … nemlig det man ønsker sig allermest. Hun er hurtig, men samtidig bliver arbejdet udført grundigt og med sans for alle detaljer.

En grafiker med en kreativ og en tilpas crazy hjerne, der har gjort, at vi har fået et fantastisk logo. Vi har oplevet en god personlig og meget fleksibel arbejdsgang. Vi vil helt klart anbefale Glad grafisk support.

Lotte Petersen / Explore Travel

Christina Agergaard giver os den hurtige service der gør, at vi trygt sender opgaverne videre til hende i forvished om, at de bliver løst til vores fulde tilfredshed. Ud over det modtager hun os altid med en glad indstilling og hun giver os den personlige kontakt der gør, at vi hver gang føler os i trygge hænder.

Kim Broge Jensen / Saferoad Daluiso A/S

Christina  er sjov og nærværende, lyttende og forstår opgavens art. Iderig og kreativ. Der er hurtig respons med svar og tilretninger, så man føler, at man nærmest arbejder online. Mit ønske ramte hun præcist og hurtigt efter kun et møde, således at jeg kunne bruge min energi et andet sted. Det er som at have en grafiker ansat i egen forretning.

Mads Sand Andersen / Sand Entreprise

Christina har arbejdet freelance for os siden 2014, og dette samarbejde er vi meget tilfredse med. Christina løser opgaverne perfekt, hun er meget fleksibel og overholder altid deadlines, hvilket er helt afgørende vigtigt for vores samarbejde. Til tider laver Christina endda løsninger, vi ikke engang selv havde forestillet os – dejligt at blive udfordret kreativt!

Ib Kramer / Elite Print & Promotion
 

Christina er et befriende bekendtskab, som både arbejdsmæssigt og socialt har ført meget positivt med sig. Uanset opgavens art er Christina utrolig god til at sætte sig ind i den – hun tænker ud af boksen og leverer altid til tiden. Jeg har altid følt mig godt tilpas, når jeg har arbejdet med Christina – gode vibrationer får hun altid sendt af sted, gerne ledsaget af hendes skarpe vid. Til alle jer, der endnu ikke har samarbejdet med Christina kan jeg kun sige: ”Se at komme i gang”.

Henning Rouchmann / comitati ApS

 

Vi bookede Christina til et større tidslinje-projekt i forbindelse med skolens 50 års jubilæum i 2020.

Christina var yderst skarp til at fange vores ønsker og finde på kreative løsninger og hun fik hurtigt vores ideer til at tage form. Trods tidens restriktioner og onlinemøder oplevede vi et meget fleksibelt og nærværende samarbejde. 

Det endelige værk er blevet SÅ flot!

Laila Bovbjerg Mærsk – Frydenhøjskolen

 

Jeg ønskede at gøre brug af Christinas kreative evner og gav hende derfor opgaven med at skabe mit nye logo. Christina fik en gennemgang af hvad firmaet drejer sig om og hvad jeg ønsker at kommunikere, derudover kun ganske få og overordnede ønsker og hun ramte fuldstændig plet med hendes forslag.

Christina demonstrerede en virkelig god evne til at forstå firmakonceptet og omsætte det til et grafisk udtryk.

Jeg glæder mig hver dag når jeg ser det logo hun har skabt.

Morten Jacobsen / Jacobsen Academy

Hvorfor skal du vælge Christina?

Sikker på kvalitet

Jeg garantere høj kvalitet af illustrationer, da dette er mit livsværk og drømme arbejde. Flere ville kalde mig en illustrations "nørd"

Jeg garantere unikt design

Jeg brænder for at lave unikt indhold, der får jeres virksomhed til at have en stærk marketings position.

Jeg respekterer deadlines

Jeg følger de fremsatte krav fra mine kunder til punkt og prikke, da jeg prioritere mine kunders deadline og ikke vil have, at mine kunder skal spilde ressourcer og tid på at vente.